2352061422 6979830745 Γριτσα/ Λιμενας Λιτοχωρου kostasle@otenet.gr
hero image

 

 

HOTEL NAYSIKA
Ξενοδοχείο | Λιτόχωρο | Beach Bar


Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδανική καθώς και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις στιγμές χαλαρωσης και του καλοκαιρινού μπάνιου στο beach bar μας Lalas Beach.

Το beach bar του ξενοδοχείου μας, Lalas Beach μας είναι ο τέλειος προορισμός για όσους αναζητούν μια χαλαρωτική και απολαυστική εμπειρία στην παραλία. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, μόλις 150 μέτρα από τη θάλασσα με άμεση πρόσβαση στην αμμουδιά και με εκπληκτική θέα στο γαλάζιο της θάλασσας.
 

 

 

 
 

 

 

 
Το beach bar μας σας υποδέχεται με ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ξεκούρασης και απόλαυσης. Μπορείτε να επιλέξετε να καθίσετε σε ξαπλώστρες στην αμμουδιά ή στο μπαρ για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας.

Το μενού του beach bar μας προσφέρει μια ποικιλία από δροσερά κοκτέιλ, αναψυκτικά και ροφήματα που είναι ιδανικά για τη ζεστή και ηλιόλουστη μέρα στην παραλία. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι μπαρίστες μας θα παρασκευάσουν για εσάς τα αγαπημένα σας ποτά και θα σας συμβουλέψουν για νέες γευστικές επιπιλογές.
 

 

 

 


 

 

Περισσότερες Φωτογραφίες